Львівська облрада вимагає покарання побитих полісменами у Соснівці людей

Вівторок, 24 вересня 2019, 23:12
Також депутати підтримали вимогу відсторонення нового начальника поліції Львівщини Віконського.
Львівська облрада вимагає покарання побитих полісменами у Соснівці людей

У облраді засудили дії працівників правоохоронних органів і звертаються до Міністра внутрішніх справ України А. Авакова та Голови Національної поліції України С. Князєва з вимогою негайно провести службове розслідування за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронних органів, встановити винних та притягнути їх до відповідальності, а також на час розслідування відсторонити від займаної посади начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області - начальника кримінальної поліції Василя Віконського.

Натомість облрада не підтримала пропозицію депутата Михайла Нискогуза (ВО "Свобода") до проекту рішення щодо прохання негайного звільнення начальника нацполіції області Віконського.

Нагадаємо, на залізничну станцію Сілець-Завонє м. Соснівки 10 вересня 2019 року прибуло 113 вагонів, завантажених російським вугіллям. 21 вересня 2019 року Національна поліція розігнала активістів, які блокували залізничні вагони з російським вугіллям у Соснівці. Мало місце необґрунтоване застосування сили до мирних протестувальників, серед яких були волонтери, учасники АТО, шахтарі та місцеві жителі.

comments powered by HyperComments