На Львівській митниці затримали дружину Князєва з 650 000 євро

Понеділок, 23 вересня 2019, 16:00
Про це повідомив блогер Павло Верещагін.
На Львівській митниці затримали дружину Князєва з 650 000 євро

Вчора, 22 вересня польські митники на авто переході «Хребенне – Рава-Руська» затримали екс-дружину високопосадовця Нацполіції України, а також ще двох громадян України, та одного громадянина Хорватії.

“Вони їхали з України до Польщі на автомобілі Мерседес р.н. КА0007ВХ. Причина затримання – недекларування 650 тис €.” – повідомив Верещагін.

За отриманою інформацією з української сторони перетин кордону та коридор забезпечувався представниками Прикордонної служби України.

Згодом, львівський активіст Іван Спринський, посилаючись на власні джерела, заявив, що затриманими виявились екс-дружина посадовця нацполіції виявилась Вікторія Князева.

“Про те хто ж вивозив 650тис.євро готівки з України. З власних джерел стало відомо, що це була дружина Сергія Князєва! Ось перелік всіх кого затримали на польській стороні: Каган Вадим, Князева Вікторія, Посметюк Андрій, Malic Bojan” – написав Спринський.

Нагадаємо, що Сергій Князев є Головою Національної поліції України. Під керівництвом Сергія Князєва продовжується розвиток патрульної поліції України, відбувається реорганізація вже наявних підрозділів, створюються нові Департаменти. Він також є членом Колегії Міністерства внутрішніх справ України.

"З'ясував по своїх каналах, що Аваков ще тиждень тому підписав рапорт про звільнення Князеву, екс-дружина якого попалася з 0,65 млн € на польському кордоні. Тобто, маємо класичний приклад вивезення кешу перед публічною заявою про відставку. Типу, встигнути протягнути 0.5 під полою мундира. Сферичний екземпляр "мусора" в вакуумі", - заявив народний депутат України Олександр Дубінський.

comments powered by HyperComments