Ганущин хоче звільнити своїх заступників вже завтра, Гірняка в їх числі

Понеділок, 9 вересня 2019, 14:20
Ганущин хоче звільнити своїх заступників вже завтра, Гірняка в їх числі

"На жаль,  є дуже серйозні розходження з тим, як має працювати рада в частині організаційної роботи та підтримки і власне інституту заступника підтримки місцевого голови і тому може постати питання в достроковому припиненні повноважень" – сказав він.

Ганущин, відповідаючи на питання хто прийде на місце чинних заступників Володимира  Гірняка  і Андрія Білоуса сказав, що йому це не важливо і знову наголосив, що позиції діючих заступників розходяться з його бачененям роботи облради.

"Неважливо хто займе їх місця, а важливо щоб рада виконувала свої функції. Коли вона виконує свої функції неправильно, потрібно переглянути хто здійснює керівництво цими процесами. Свій вотум довіри я підтвердив, враховуючи що політика заступників різниться з моєю, я хочу щоб рада підтвердила вотум довіри їм, але я думаю, що цього не станеться" – наголосив голова Львівської облради.   

Ганущин припустив, що заступниками можуть стати представники Самопомочі, бо вважає, що вони пройшли певний шлях еволюції і тому "кілька днів активних політичних консультацій визначить місце тієї чи іншої політичної сили в раді  на цю посаду".

comments powered by HyperComments