Скандал з львівськими вело патрульними: хто винен?

П'ятниця, 6 вересня 2019, 16:56
На днях з’явилося відео, на якому поліцейські жорстоко затримують неповнолітніх.

Після того, як у мережі розпочався справжній скандал через неадекватні дії патрульних, поліція надала своє бачення інциденту.  З їх слів усе виглядає так: велопатрульні нібито опрацьовували звернення голови ОСББ, який заявив, що на вулиці Нижанківського регулярно влаштовує вечірки з алкоголем прямо під вікнами його дому.

Коли патрульні приїхали на місце, вони виявили групу підлітків у нібито стані алкогольного сп’яніння, а біля них – купу пляшок. Тоді патрульні провели поверхневий огляд і в одного з хлопців знайшли закриту пляшку горілки. Його затримали та привели до відділку, куди викликали його батька. Нагадаємо, що хлопець не вчинив в такому випадку жодного правопорушення, адже відповідальність мають понести лише ті, хто йому продав горілку. Але це патрульних не зупинило.

Тоді вони вирішили затримати ще й одну з дівчат, яка сказала, що їй 15. Враховуючи хамську поведінку патрульних, яка зафіксована на відео, не дивно, що дівчина почала втікати. Тоді патрульні погнаися за нею.

Далі версія поліцейських виглядає так – їх обступили хлопці з компанії, а один з них заявив що повнолітній та випивав удома. Йому теж запропонували пройти у відділок для притягнення до відповідальності за появу у громадському місці в стані алкогольного сп’яніння. Щоправда на відео видно, що хлопець тверезий та не чинить опору, а якого банально б’ють та кладуть на землю.

 

comments powered by HyperComments