У Львові перевірять дотримання ресторанами режиму тиші

Четвер, 5 вересня 2019, 14:12
Усе через скарги мешканців.
У Львові перевірять дотримання ресторанами режиму тиші

На Гарячій лінії Львова повідомили, що через велику кількість звернень щодо порушення різними закладами режиму тиші, ЛМР вирішила провести превентивну перевірку. Такий захід заплановано на 15 вересня.

«Пропоную запросити на розмову керівників відповідних закладів громадського харчування, щоб вони дали зобов’язання бути законослухняними, дотримуватись тих норм, які діють в державі, щодо обмеження використання звуку», — запропонував мер Львова Андрій Садовий.

«Ми вже провели чимало зустрічей з власниками закладів і з мешканцями. Однак, заклади досі порушують норми щодо дотримання режиму тиші», — додала Ірина Кулинич.

Нагадаємо, що вчора на Гаряча лінія міста Львова надійшла скарга стосовно закладу 36По. «36По проводить вечірки, весілля, бенкети на відкритій терасі, в основному до 03:00. Вчора було весілля. Музика грає так голосно та гримить, що вся ця сторона площі Ринок не спить. Не можливо спати взагалі - навіть, якщо закрити всі вікна та включити голосно телевізор - все одно музика з 36 По перебиває звук, а товче так що ходить все в квартирах», - написала мешканка Оля Гайдук.

               

comments powered by HyperComments