Львівська мерія закликає не відвідувати заклади бізнесмена Козловського

Вівторок, 3 вересня 2019, 22:49
Усе через несплату ними ПДФО.
Львівська мерія закликає не відвідувати заклади бізнесмена Козловського

Ряд закладів, які належать депутату ЛМР та одночасну відомому бізнесмену Григорію Козловському, зокрема «36 По», «Королівська пивоварня», «Кабінет», за даними Садового не сплачують ПДФО у бюджет міста. Це є причиною «блокади» закладів з боку ЛМР.

"У місті Львові є ряд закладів, які сплачують в бюджет нуль гривень ПДФО, при тому використовують всю міську інфраструктуру та послуги. Ми не рекомендуємо мешканцям та гостям міста відвідувати ці заклади громадського харчування, оскільки власники таких закладів вчиняють не чесно по відношенню до інших підприємців та мешканців Львова.

Адже податки — це одна з основних бюджетоутворюючих складових, що дає змогу місту ремонтувати дороги, садочки, школи тощо.

Водночас, висловлюємо подяку всім свідомим підприємцям, які чесно працевлаштовують мешканців міста, вчасно сплачують до бюджету Львова податки, тим самим, сприяючи розвитку Львова", — коментують у департаменті економічного розвитку.

З відкритих джерел відомо, що згадані заклади громадського харчування належать депутату Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Григорію Козловському.

comments powered by HyperComments