З 2 липня до 2 серпня відбуватиметься виставка «Фототектура модернізму»

Середа, 3 липня 2019, 12:48
Виставка є спробою поєднати у одній експозиції досвіди сприйняття архітектурних об’єктів вісьмома авторами, беручи за вихідну точку позицію кожного з них.
З 2 липня до 2 серпня відбуватиметься виставка «Фототектура модернізму»

«У виставці ми мали на меті дослідити «відстані» – професійні, емоційні, персональні, часові, медійні – які існують до цих архітектурних об’єктів. Сукупність відстаней сприйняття, представлених за допомогою візуального і звукового рядів, і формують складну, багатоголосу «тектуру» модернізму.»

Експозиція є переосмисленням результатів однойменного воркшопу з архітектурної фотографії, який відбувся у липні й жовтні 2018 року в Центрі міської історії, і базувався на матеріалах приватного архіву родини Консулових, який у межах проекту «Міський медіаархів» оцифровує онука подружжя архітекторів Музи і Анаталія Консулових – архітекторка Катерина Консулова.

У межах виставки запланована супровідна публічна програма у форматі розмов на виставці, кураторських екскурсій, презентацій, дискусій та фотопленерів.

Автори: Андрій Бучко, Олександра Давиденко, Анастасія Дем’яник, Катерина Консулова, Мирослава Ляхович, Володимир Палій, Андрій Пучінін, Катерина Сліпченко.
Кураторка: Наталія Мисак.

comments powered by HyperComments