На Львівщини звільнили багатодітну маму за те, що вони не агітувала за Дубневича

П'ятниця, 16 серпня 2019, 17:42
Жінку змусили написати заяву про звільнення.
На Львівщини звільнили багатодітну маму за те, що вони не агітувала за Дубневича

Директор Дитячо-юнацької спортивної школи «Тризуб Плюс» Василь Недомірко примусив написати заяву на звільнення тренерку з пауерліфтингу та лікарку навчального закладу Оксану Допілку.

«Мені сказали написати заяву за власним бажанням, бо в іншому випадку мене звільнять за статтею, хоча причин для цього нема жодних. Маю скрін переписки із директором школи, де він чітко написав, коли маю прийти і написати заяву. Він сказав, що звільняє мене за те, що я, мій чоловік Микола Допілка і спортсмени секції з пауерліфтингу підтримували кандидатуру від партії «Голос», а не Богдана Дубневича», — розповіла тренерка з пауерліфтингу Оксана Допілка.

До речі, на секції пауерліфтингу займаються багаторазові чемпіони України, багаторазові призери чемпіонатів України, рекордсмени України, віце-чемпіон світу серед юнаків. Ці спортсмени гідно представляли громаду на всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Усі спортсмени є жителями Давидівської ОТГ.

«Коли ми пішли з тим питанням до сільського голови, то директор школи сказав, що не буде пояснювати причину мого звільнення. Я — багатодітна мама, в мене троє дітей. Чоловік на даний момент не працює. Я в жахливому стресі написала заяву на звільнення, хоча зараз розумію, що дії мого керівника — незаконні», — додала пані Оксана.

«Пояснюють звільнення тим, що начебто, ОТГ перестає фінансувати даний вид спорту, а зокрема поїздки спортсменів на змагання. Хоча наші спортсмени мали їхати на календарні змагання, зокрема чемпіонат України з класичного пауерліфтингу, чемпіонат України серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, кубок Невзорова. Спортсмени жодної секції цієї школи не мають таких показників, як спортсмени секції з пауерліфтингу. Та директор вирішив закрити саме цю секцію, закривши тим самим для дітей, які проживають на території громади, можливість подальшого спортивного росту і розвитку. Все через те, що наші політичні вподобання різняться від його», — каже в розпачі багаторічна тренерка.

ТЕГИ: львів
comments powered by HyperComments