ОУН вимагають арешту Медведчука

Понеділок, 8 липня 2019, 12:40
Усе через телеміст з Росією.
ОУН вимагають арешту Медведчука

Об’єднані націоналісти закликали арештувати Медведчука за державну зраду та закрити «Ньюзван»

▪️Сьогодні об’єднані націоналісти пікетували Офіс президента Зеленського, вимагаючи арешту Віктора Медведчука та скликання РНБО через спробу організації телемосту між телеканалами «Ньюзван» та «Россия24».

▪️Керівництво «Ньюзван» скасувало телеміст через анонсовані націоналістами масові акції протесту. Однак, за словами, одного з лідерів об’єднаних націоналістів ВО «Свобода» Андрія Білецького, відміна ефіру не вирішує проблему з тим, що український медіапростір скуповують кремлівські агенти, зокрема, Віктор Медведчук.

▪️Білецький наголосив, що Медведчуком мають зайнятись відповідні правоохоронні органи і покарати за державну зраду, а телеканал «Ньюзван» має бути закритий за антиукраїнську пропаганду за ініціативи РНБО.

▪️«Ми повинні вимагати від РНБО збиратися і вирішувати питання про закриття «Ньюзвану». Для цього є всі підстави і для цього є рішення Верховної Ради. Друге, що ми вимагаємо і повинні досягти – це арешт і посадка Медведчука. Він є прямою п’ятою колоною і агентом. Якщо ми тримаємо в слідчих ізоляторах рядових бойовиків, які воювали проти України, то хіба ми не повинні заарештувати головну людину, яка очолює російську резидентуру тут?», – заявив він.

#ВОСвобода #ВимогаЗеленському #АрештуватиМедведчука

 

comments powered by HyperComments