Мальський сформує комісію щодо цинкового заводу у Винниках

Вівторок, 6 серпня 2019, 09:52
Усе через позицію місцевих мешканців.

У Львівській ОДА сформовано комісію, яка розгляне питання будівництва цинкового заводу у Винниках. Про це заявив очільник ЛОДА Маркіян Мальський.

"Останнім часом отримую безліч звернень щодо будівництва цинкового заводу у Винниках.

Якщо виробництво насправді є екологічно шкідливим і внаслідок нього можуть захворіти мешканці, які проживають неподалік, то такого виробництва у межах, наближених до населеного пункту, немає бути.

Зараз будівництво на етапі зведення фундаменту, і якщо справді є докази того, що екологічно це будівництво може бути шкідливим, то я, найперше як мешканець Львівщини за те, щоб воно було перенесене. Якщо ми говоримо з погляду Львівської обласної державної адміністрації, то нами сформовано комісію, яка розглядає це питання, де усі сторони, задіяні у цій суперечці могли надати свої аргументи. Відповідно позицію облдержадміністрації буде представлено як тільки комісія завершить свою роботу", - написав Маркіян Мальський на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, у Львові поблизу будівлі ЛОДА, зібрались кілька десятків протестувальників, які виступають проти будівництва цинкового заводу у Винниках

comments powered by HyperComments