У Садового хочуть віддати для комерційних потреб історичний будинок на Федорова

П'ятниця, 2 серпня 2019, 15:02
Сьогодні, 2 серпня, виконком Львівської міськради розгляне питання «Питання балансового обліку будинку на вул. І. Федорова, 28».
У Садового хочуть віддати для комерційних потреб історичний будинок на Федорова

Про це повідомояє «Forpost» з посиланням на директора «Єврейського відродження» і Центру дослідження юдаїки Мейлаха Шейхета, якого Муніципальна варта не пустила на засідання виконкому.

«Львівський міськвиконком вирішив забити ще один цвях в єврейську історико-культурний спадщину. На сьогоднішньому засданні поставлено пункт «Про вирішення питання балансового обліку будинку на вул. І. Федорова, 28».

Таким чином будинок єшиви Ейц Хаїм (Коріння Життя) вирішено віддати для комерційних потреб, продовжити наругу над єврейською історико-культурною спадщиною. у м.Львові. Свавілля влади Львова над єврейським минулим є ознакою нестриманого антисемитизму очільників і ненависті до електорату. хто їх обрав - містян. Адже будівельники готелю зовсім не зі Львова, зірвавши свій куш, вони вперто будуть торочити, що львівяни їм дозволили це зробити, бо ж такі є ....

Цей будинок був відданий під готель шляхом численних маніпуляцій Львівської міської ради і міськвиконкому, суди всі рішення Львівської міської ради скасували, тоді Львівська міська рада створила «схему» надавши право будівництва інші організації під дахом Львівської міської ради, але кінцевий власник той самий. з Києва - це Украхнські інвестиційні системи. Адже це є територія під захистом вимог ЮНЕСКО, які були прописані на 37 та 39 сесіях, конкретно щодо юдейської дільниці Львова та заборони будівництва в буферних зонах. За все в міжнародному товаристві будуть осуджувати безлад в Україні, пинижувати гідність суспільства, але ж винуваті чиновники Львівської адміністрації.

Цей будинок є на балансі Кабінету Міністрів України, Львівська міська рада і міськвиконком не правомічні до долі цього будинку.

В Конгресі США обговрюється питання вчинення контр дій проти руйнівників історико-культурної спадщини в Україні і зокрема у Львові», - сказано у дописі.

 

 

comments powered by HyperComments