У Брюховичах хочуть віддати 125 га землі під забудову

Субота, 13 липня 2019, 20:49
Крім того, ця земля належить військовому містечку.
У Брюховичах хочуть віддати 125 га землі під забудову

В обмін на землю, Брюховицька селищна рада готова віддати військовим 300 квартир. Це всього 11% від загальної кількості квартир у майбутньому районі. Ця схема подібна до тієї, за яку судять екс-командувача Нацгвардії Юрія Аллерова.

«Ця територія може бути з користю використана для розвитку нашого населеного пункту, будівництва нових промислових районів, стати джерелом наповнення як місцевого, так і державного бюджету»,</em> – мовиться у зверненні виконавчого комітету Брюховицької селищної ради до Міноборони за 23 жовтня 2018 року.

Міський голова Брюховичів Володимир Доманський, коментуючи плани на освоєння території, запевнив, що житлом забудують не більше 40% території.

«Навіть коли землю передадуть у комунальну власність, її не можна буде повністю забудовувати. Ця територію можна забудувати на 30-40%. Там є багато територій, які повинні залишитись скверами, парками, там потрібно передбачити багато соціальної, культурної забудови, потрібно буде відкривати школу, садочки, лікарню, футбольне поле, ТРЦ, бо це буде місто в місті», – розповів Володимир Доманський.

 

 

comments powered by HyperComments