У ЛКП «Львівелектротранс» новий директор

П'ятниця, 12 липня 2019, 22:35
Мерія про призначення нічого не повідомила.
У ЛКП «Львівелектротранс» новий директор

Сьогодні зранку, 12 липня, на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Первинна профспілкова організація ЛКП «Львівелектротранс» Конфедерації вільних профспілок Львівщини повідомила про те, що виконуючим обов’язки директора «Львівелектротрансу» став Андрій Михайлович Свищо.

Ця інформація підтверджується даними із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України. Як і у випадку попередніх кадрових змін у «Львівелектротрансі», прес-служба Львівської міськради не повідомила про призначення.

Зауважимо, що за останні трохи більш ніж півтора роки «Львівелектротранс» змінив уже п’ятьох керівників. З січня 2016 по грудень 2017 року ЛКП «Львівелектротранс» очолював Михайло Сидорович, який до того працював директором ЛК АТП №1 (влітку 2017 року його обов’язки деякий час виконував нинішній заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий). В січні – листопаді 2018 року «Львівелектротрансом» керував колишній очільник ЛКП «Львівавтодор» Олег Ігорович Береза. З листопада 2018 по березень 2019 року «Львівелектротрансом» керував Вячеслав Кокошко, який до того був заступником директора «Львівелектротрансу» з економіки. В березні 2019 року виконувачем обов’язків директора ЛКП «Львівелектротранс» став головний інженер підприємства Володимир Ковалів.

Щодо Андія Михайловича Свищо, то «Форпосту» вдалося знайти його декларацію про доходи за 2016 рік , яку він 22 грудня 2017 році подавав у Львівську обласну державну адміністрацію, коли претендував там на посаду директора департаменту. В ній зазначається, що Андрій Свищо мешкає у с. Сокільники Пустомитівського району Львівської області. Тут він має земельну ділянку площею 745 квадратних метрів, якою володіє у ролі співвласника. Також йому із членами родини належить житловий будинок площею 486 квадратних метрів. Має жінку і двох дітей.

Відповідно до заповненої паном Свищо декларації, в його власності немає транспортних засобів, цінних паперів, корпоративних прав. Окрім того, протягом 2016 року він не отримував жодних доходів.

В той же час, у системі «Youcontrol.com.ua» зазначається що станом на 2016 рік Андрій Михайлович Свищо був головою комісії із припинення діяльності ПП «Торговий дім», яке було зареєстроване у Жовківському районі Львівської області. У цій же системі є інформація про те, що громадянин Свищо Андрій Михайлович у листопаді 2018 року обіймав посаду керівника підприємства ПП «Євротрейд» у Львові. Це підприємство займається гуртовою торгівлею будівельними матеріалами і зареєстроване на вулиці Кордуби 6.

 

comments powered by HyperComments