Культурний район: на Сихові двоє хлопців побили дівчат, які не захотіли з ними випити

Неділя, 7 липня 2019, 12:42
Потерпілі вже написали заяву в поліцію.
Культурний район: на Сихові двоє хлопців побили дівчат, які не захотіли з ними випити

Двоє недолюдей, орієнтовно 18-20 років, ріст орієнтовно 1.80-1.90, спортивної тілобудови. В одного голубі очі, волосся світле. У другого русяве волосся. Вони намагались познайомитися з дівчатами,запропонували вжити невідомо що (в одного була банка рево, в другого - пластикова пляшка, наполовину заповнена). Цим же облили дівчат після відмови та завдали тілесних ушкоджень. Після відмови від подальшого знайомства та вживання вчинили напад та побили дівчат, які знаходились близько 19:30 у парковій зоні ім."Папи Римського". 

Якщо є свідки події,які бачили дану подію прохання зголоситись та написати у приватні повідомлення.

Заяву в поліцію написано,побої знято, про що є довідка", - пише Анастасія Денисюк-Кобилик.

Як повідомила мама дівчинки у коментарі , нападники також намагались затягти дітей у ліс. Їм ледь вдалось вирватись та втекти.

"Дівчата сиділи у парку на одній з алей десь біля 19:30 год, спілкувались. Підійшло двоє незрозумілих, почали нав'язувати знайомство. Дівчата відмовилися. Хлопці запропонували випити, на що дівчата сказали, що не вживають. Тоді вони почали тягнути подруг  в ліс, з фразою "ми вас навчимо". Одна з дівчат почала кричати. Ця недолюдина вдарила дівчинку у лице. Взяли за шиї, притискали до дерева намагались залити їм свою незрозумілу рідину, за волосся кидали об землю. Коли ті лежали на землі один до одного спитав "Що з ними далі робити будемо?". Дівчата чудом вирвались та втекли.  

Ті за ними бігли, але дякувати Богу, не наздогнали.

Люди навколо теж були, але, мабуть думали, що то малолітні розборки...Ніхто не реагував, та й дівчата зі страху не кричали "допоможіть", а просто диким криком верещали", - каже п. Анастасія.

comments powered by HyperComments