Заклик Національного Корпусу!

Понеділок, 3 червня 2019, 00:11
Лідер НК Андрій Білецький попередив усіх про перспективу важкої боротьби за незалежне майбутнє України.
Заклик Національного Корпусу!

Цього літа в Україні закінчується повне перезавантаження влади. Результат дострокових парламентських виборів визначить курс держави на найближчі 5 років. Нова конфігурація влади з високою ймовірністю буде готовою до капітуляції перед Росією та здачі національних інтересів. Важливо усвідомити: національні інтереси не будуть відстоювати ні відверті вороги, яких йде до Верховної Ради немало, ні начебто проукраїнські сили, які мародерили останні 5 років.

Національний Корпус ініціює об'єднання патріотів, націоналістів та ветеранів в єдиний фронт. Поки ми всі воювали, волонтерили та займалися громадським активізмом, владу почали захоплювати ті, чий інтерес – висмоктувати залишки ресурсів з держави. Разом з Росією вони вкладали великі гроші, щоб виключити всіх нас як фактор української політики і щоб дискредитувати всередині країни та за кордоном. Жоден зі старих брендів не дає більше 2,5% на цих виборах, тому об'єднуватися повинні не бренди, а люди, за чиїми плечима – реальні справи, які не потребуть окремої реклами.

Слід відкинути старі назви і відштовхуватися не від кількості організацій та партій націоналістичного середовища, а від реальних людей та їх ваги в суспільстві!

Разом ми спроможні побудувати нову Україну – державу національної єдності і соціальної справедливості, здатну вирватися зі списку країн "третього світу" і постати в ряду передових націй планети.

comments powered by HyperComments