Головна перемога - попереду: Білецький про звільнення Маріуполя

Неділя, 16 червня 2019, 00:06
Про неможливість будь-чого завжди говорять ті, хто або не здатний на вчинок, або не хоче нічого робити. 
Головна перемога - попереду: Білецький про звільнення Маріуполя

П'ять років тому невеликій кількості молодих, не дуже досвідчених та недостатньо озброєних азовців також говорили, що звільнити Маріуполь, – що на той час впевнено обростав російською заразою та бацилами сепаратизму, – неможливо.

Нам, а також нашим побратимам з інших підрозділів, говорили, що нас мало, що ворог занадто підступний, а місцеве населення деморалізоване та байдуже.

Проте "Азов" в Маріуполі довів, що вмотивованість патріотів-пасіонаріїв по захисту своєї землі сильніша за відмовки, зневіру та небажання захищатися слабких духом чиновників та псевдодержавників в купі з п'ятою колоною.

П'ять років тому ми перемогли, тому Маріуполь сьогодні – вільне, безпечне українське місто. Ми відчували, що це наше місто, тому без вагань йшли в бій за Маріуполь. 

Надзвичайно приємно сьогодні бачити сотні українських родин, що в цей спекотний літній день святкують визначну дату звільнення свого рідного міста.

Але я також вірю, що наближається той день, коли це прекрасне свято – день звільнення Маріуполя – піде в минуле. Тому що йому на зміну прийде значно важливіша подія – дата звільнення всього українського Донбасу.

Слава Маріуполю! Слава Україні та слава Героям, що боронили і боронять рідну землю!
 

comments powered by HyperComments