"Мінський формат – отрута для української безпеки": Білецький

Субота, 22 червня 2019, 00:05
Лідер НК вважає такі переговори небезпечними для України.
"Мінський формат – отрута для української безпеки": Білецький

П'ять років нам нав'язують міф про безальтернативність "Мінську" для вирішення війни на Донбасі. П'ять років – етап за етапом цих переговорів Україна лише втрачає. Втрачає час, ресурси, людей, території. П'ять років. Весь цей час Україна веде переговори з позиції слабкості. А слабких не поважають. Слабкі ніколи не досягають результатів.

Сьогодні черговий етап недолугого цирку під назвою "Мінський переговорний процес" провалився знову. Змінився президент, але спадщина "великого дипломата" Порошенка у вигляді капітуляційних переговорів висить на Україні мертвим вантажем. І, на жаль, поки що немає підстав говорити, що президент Зеленський збирається щось змінювати.

Зрештою, немає значення прізвище високого начальника на Банковій – головне, щоб Україна, нарешті, припинила наступати на одні й ті самі мінські граблі.

У програмі об''єднаних націоналістів одним з найважливіших пунктів є перегляд формату переговорів та перехід від недолугого "Мінську" до зрозумілого і логічного в нашій ситуації Будапештського формату.

Ми на цьому наполягаємо і ми це зробимо!

comments powered by HyperComments