Білецький про перші паспорти для іноземних добровольців

П'ятниця, 28 червня 2019, 23:58
Лідер НК закликає боротися далі.
Білецький про перші паспорти для іноземних добровольців

Боротьба за добро ніколи не буває даремною. Українське громадянство для воїнів-добровольців – це те, над чим ми разом з командою боролися протягом довгого часу. Результатом стало те, що навіть ця недолуга Рада вимушена була прийняти закон 3433 – справедливість відновлено.

Завдяки активності націоналістів, завдяки ветеранським організаціям та нашим спільним протестам влада зрозуміла, що ігнорувати питання добровольців – собі дорожче. І вже сьогодні Зеленський своїм указом надав громадянство 14 іноземним добровольцям, що воювали за Україну. Більш того, президент пообіцяв, що віднині з його боку не буде штучного гальмування цих процесів, як це було в минулі роки за минулого президента.

14 паспортів – це добре. Але цього замало. Дуже сподіваюсь, що вищезгаданий указ був лише першим кроком Володимира Зеленського. Чекаємо, що вже найближчим часом президент надасть українське громадянство всім іноземним воїнам, що на війні заслужили право бути громадянином України. Ми будемо боротися за кожного.

comments powered by HyperComments