Андрій Білецький про Марш Тисячоліття України у Львові

Неділя, 30 червня 2019, 23:57
Лідер НК підбив підсумки грандіозної події.
Андрій Білецький про Марш Тисячоліття України у Львові

78 років тому у Львові Організація українських націоналістів під проводом Степана Бандери оголосила про відновлення Української Держави. До міста увійшли бійці під командуванням Романа Шухевича, були сформовані Уряд та місцеві органи влади.

Гітлерівський режим відмовився визнавати право українців на власну державу. Гестапо заарештувало Ярослава Стецька, Степана Бандеру та майже весь уряд, вони опинилися у концтаборі. Націоналісти перейшли у підпілля і продовжили боротьбу.

Сьогодні Гітлера немає, а Українська Держава є.

Тоталітарний режим Путіна так само відмовляється визнавати право українців на власну державу. Він розв'язав війну, анексував Крим та окупував Донбас, веде до влади п'яту колону зрадників та реваншистів. Націоналісти знову продовжують боротьбу.

Завтра Путіна не буде, а Українська Держава житиме.

Сильна Українська Держава переможе Путіна, доведе, що має право на існування, змусить міжнародних партнерів поважати себе та відновить власну суб'єктність. Але розраховувати ми можемо тільки на себе. Сьогодні єдина сила, що дбає про національні інтереси та дбає про розбудову сильної сучасної української держави XXI століття – це об'єднані націоналісти.

Лише націоналісти не торгують і не домовляються з Медведчуком та його посіпаками.

Лише націоналісти здатні говорити з ворогами України з позиції сили.

Ми битимемося з путінськими загарбниками в парламенті так само, як і на фронті – не допустимо капітуляції і не підемо на компроміс.

Ми не закликаємо підтримати нас – ми пропонуємо йти поряд з нами і кожному стати частиною великої сили об'єднаних націоналістів.

Наша життєва філософія дуже проста.

Якщо ти любиш Україну, відстоюєш її інтереси, поважаєш українців та власними діями ведеш державу до розквіту – ти наш друг. Якщо, ти ненавидиш Україну, обкрадаєш її народ, намагаєшся знищити та захоплюєш її території – ти наш ворог.

Вітаю всіх з визначною історичною датою! Слава Україні!

comments powered by HyperComments