Андрій Білецький проїхався по Сергію Шефіру: комерс, якого ніщо не цікавить

П'ятниця, 31 травня 2019, 23:48
Лідер НК жорстко прокоментував інтерв`ю радника президента.
Андрій Білецький проїхався по Сергію Шефіру: комерс, якого ніщо не цікавить

Прочитав інтерв'ю партнера Зеленського. Комерс, який мислить тільки категоріями заробляння грошей, звісно може думати, що геополітики не існує. Що історичний детермінізм – вигадки. Що національні інтереси – це про те, щоб всякі козли давали нормально жить "пацанам".

Шкода, що сьогодні всі всерйоз таке коментують: "Эту войну, которую развязали политики, надеюсь, сегодняшние политики закончат. Мое отношение к войне такое, что я понимаю – ее затеяли, чтобы подзаработать денежек и с той, и с другой стороны. Все подзаработали, только нас разорили с вами". Якби у 2014-му так думали всі, то східний кордон України пролягав би в найкращому випадку по Дніпру. Проблема в тому, що в 2019-му, як показує соціологія, думки Шефіра близькі більшості електорату. В першу чергу, зусиллями Порошенка та п'ятої колони, яку він повернув в українську політику і наділив ресурсами. Зокрема медіаресурами.

Ми, патріоти, повинні докласти максимум зусиль, щоб всі вони надовго не прописалися в українській політиці. Бо по сусідству з Україною розташована імперія. Хто б її не очолював, в інтересах цієї імперії – підім'яти Україну. Лідери імперій не можуть собі дозволити мислити як бариги. Вони їх купують.

comments powered by HyperComments