Стадіон "Україна" скоро буде реконструйовано

П'ятниця, 28 червня 2019, 11:40
Міський виконком погодив ФК "Карпати" проект реконструкції.
Стадіон "Україна" скоро буде реконструйовано

Детальний план території (ДПТ) розробляли для того, аби футбольний клуб «Карпати» міг модернізувати стадіон «Україна» та відреконструювати його приміщення.

Відтак ДПТ передбачає зменшення майже вдвічі кількості місць на глядацьких трибунах – до 15 000. На вивільненому місці тут збираються спорудити роздягальні із душовими, залу для пресконференцій, VIP-ложі, ложу для преси, а також кабіни для коментаторів.

Крім цього, на території стадіону «Україна» хочуть звести 4-поверховий реабілітаційний центр для спортсменів, офіс «Карпат», спортивну школу клубу, клубний музей, спортзал, заклади громадського харчування та два готелі на 60 та 100 місць. Також запланована й реконструкція «верхніх» і «нижніх» полів футбольного клубу.

Також передбачається будівництво паркінгу, наземного та підземного, загальною чисельністю до 300 місць.

Дирекція клубу також врахувала зауваги місцевих жителів та відмовилася від будівництва на території Снопківського парку. 

«На територію парку ми не виходимо. Межі парку і стадіону абсолютно не пересікаються. Думку мешканців ми врахували і прибрали з проекту стоянку біля полів, де займається дитяча спортивна школа», – наголосив представник футбольного клубу.

comments powered by HyperComments