Святослав Сірий: "Садовий не тільки корупціонер, але й віртуозний брехун"

Четвер, 30 травня 2019, 10:40
Начальник Штабу НК Львівщини про події у міській раді.
Святослав Сірий: "Садовий не тільки корупціонер, але й віртуозний брехун"

Про Євгена Бойка та історію з ножем:

"Захід до міської ради був мирним. Те що Бойко госпіталізований...в нас є відео, як він ще 2 години після "побоїв" бігав і по телефону просив вказівки у Садового. Тому я вважаю що ліг у лікарню він не через здоров’я, а через вказівку мера - щоб продовжити війну проти нас. На рахунок ножа - він був, його передали з кухні, щоб відкрити двері. Немає заяв в поліцію про нанесення поранень холодною зброєю."

Про захід до ЛМР:

"Ми не мали на меті сьогодні заходити в ЛМР. Ми хотіли зайти в цивілізованому порядку і поспілкуватись з чиновниками щодо тих питань, через які ми протестуємо третій день (ліквідація муніциалів, відставка Садового, невиділення квартир атовцям, але виділення чиновникам - ред.). Замість того щоб Андрій Іванович вийшов до нас, він відправив жінок і Бойка, який ховався за жінками. Ми просили в цивілізований спосіб зайти, з документами, з відкритими лицями - є ухвала суду з 2017 року про вимогу доступу у ЛМР для громадян. Ми це пропонували їм 30 хвилин. Нам вирішили обмежити наші права. Тому розпочався конфлікт. Двері виламали, бо муніципали закрилися всередині, чого за законом вони не можуть робити"

Про Садового:

"Садовий маніпулює, щоб дискредитувати нас. Всі прекрасно знають, що він мало того, що корупціонер, але ще й брехун. Він заявив що ми прийшли захищати МАФи. Всі хто йому неугодний, всі - псевдоактивісти. Але серед нас купа воїнів АТО, людей, які пройшли війну."

Про наметове містечко та подальші плани:

"Кожного дня наше наметове містечко росте, приходять прості львів’яни, люди. Ми й далі чекаємо Садового. Ми домовилися, що 30 травня до нас вийде представник ЛМР  і скаже, коли він зможе дати відповіді"

comments powered by HyperComments