Львівські митники виявили 110 планшетів НР

Неділя, 26 травня 2019, 12:40
Чоловік намагався їх незаконно провезти.
Львівські митники виявили 110 планшетів НР

Вчора, 25 травня 2019 року, громадянин України повертаючись із приватної поїздки автомобілем «Mersedes-Benz Vito» через пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне», для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим засвідчив, що не везе товарів, які підлягають оподаткуванню.

Про це повідомляють в ДФС у Львівській області.

Однак під час здійснення митного контролю даного транспортного засобу в митників виникла підозра про наявність товарів, які переміщуються з приховуванням від митного контролю. Авто скерували у місце для поглибленого огляду товарів та транспортних засобів. У ході поглибленого огляду за допомогою технічних засобів митного контролю було виявлено планшетні комп’ютери виробництва Hewlett-Packard різних моделей та кольору в кількості 110 штук. Даний товар був прихований під декоративною обшивкою стінок салону.

Отже, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, а саме з використанням способів, що утруднюють виявлення таких товарів. За ознаками ч.1 ст.483 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Планшетні комп’ютери вилучили. Справу скерують до суду.

comments powered by HyperComments