У Львові депутати вимагають відновити АС-6, обіцяну ще у 2009 році

Вівторок, 21 травня 2019, 11:43
З таким зверненням до Садового звернувся Тарас Батенко.
У Львові депутати вимагають відновити АС-6, обіцяну ще у 2009 році

Він зазначив, що ще у 2009 році була прийнята ухвала №3067 «Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.12.2007 №1488 та визначення переліку земельних ділянок, призначених для розміщення автобусних станцій для відправлень автобусів Золочівського, Яворівського, Городоцького та Бібрського напрямків», проте за 10 років жодних практичних кроків до облаштування колишньої 6 автостанції зроблено не було.

У зв’язку з цим, народний депутат України Тарас Батенко направив депутатське звернення міському голові міста Львова Андрію Садовому для вирішення проблеми з облаштування кінцевої зупинки приміських і міжміських автобусних маршрутів золочівського і перемишлянського напрямків (довжина деяких маршрутів більше 50 км), які знаходяться на вулиці Личаківській (між перехрестями із вул. Тракт Глинянський і вул. Голинського) у м. Львові.

Тарас Батенко зазначив, що ця проблема стосується не лише ЛМР, а й ЛОДА, адже відстій та висадка пасажирів прямо на хіднику вулиці Личаківської зменшує пропускну здатність вулиці та підвищує ризик ДТП.

comments powered by HyperComments