У Львові націоналісти знову вимагали розслідування справи Гандзюк

Субота, 18 травня 2019, 22:54
Керували акцією Національний Корпус Львівщини та С14.
У Львові націоналісти знову вимагали розслідування справи Гандзюк

"Сьогодні у Львові Національний Корпус спільно із С14 та іншими організаціям провів акцію у рамках загальнонаціональної кампанії "Хто замовив Катю Гандзюк".

За останні кілька років в Україні відбулись десятки нападів на активістів. Найбільш кричущим інцидентом стало вбивство громадської діячки Катерини Гандзюк.
Стара влада свідомо нехтувала розслідуванням нападів проти активістів. Дотепер практично ніхто із причетних до цього злочинців не поніс належної відповідальності. Найяскравішим символом безкарності є справа Каті Гандзюк.

Сьогодні ми вимагали справедливості уже від нової влади. Усі замовники та виконавців нападів на громадських активістів мають понести належну кримінальну відповідальність.
Нинішня кампанія "Хто замовив Катю Гандзюк" охоплює 40 українських міст та 8 світових столиць. Це - наймасштабніша загальнонаціональна мирна акція за минулі 5 років. Востаннє Україна збиралася так на ЄвроМайдани.

Національний Корпус вимагатиме справедливості від будь-якої влади. Ми не відступимо поки усі причетні до вбивств і переслідувань громадських діячів не сядуть за грати.", - написано у повідомленні

comments powered by HyperComments