«Я твого сина закопав»,  - справа про вбивство львів’янина Тараса Познякова добігає кінця.

Четвер, 16 травня 2019, 09:04
Один з підозрюваних вбився гранатою, інший 24 травня має всі шанси довічно відправитися за грати.
«Я твого сина закопав»,  - справа про вбивство львів’янина Тараса Познякова добігає кінця.

На останньому судовому засіданні, батькові дали можливість сказати своє слово, а він розповів про зустріч з підозрюваним, Дмитром Голубом (позивний «Тоф»). "Я зустрічався з Голубом у СІЗО. Він сам вийшов на телефонну розмову зі мною. Тоді він висунув мені кілька вимог. Він обіцяв показати, що вони зробили з Тарасом. А я мав принести в СІЗО 50 тис. дол. і зняти всі обвинувачення. Я погодився. На другий день мені прийшло повідомлення: "Гроші наперед". Враховуючи ситуацію, кошти були зібрані, але Голубу їх не передали. Через кілька місяців мені прийшло нове повідомлення – про те, що сума, оскільки я зірвав цю розмову, зросла до 75 тис. і що він розмовлятиме з моєю дружиною "про жадібність і дурість її чоловіка". Після цього я був змушений звернутися до поліції із заявою про вимагання.

А коли я звернувся до Голуба: "Тоф, скажи, що сталося з моїм сином? Навіщо ви це зробили?" - він відповів: "Після заправки ми йому сказали: "Руки на руль". Малий не зрозумів ситуацію, почав опиратись, і я зробив постріл". Він сказав: "Треба було менше смикатися", - згадував Олександр Позняков.

Також батько розвінчав міф про «геройство» Голуба та Кінгісеппа у АТО. "Машину Тараса пригнали до Довбуша (свідок у справі, власник гаража. - Ред.)… Пан Голуб і його захисник кажуть, що він був в АТО. Так, вони в АТО займалися мародерством. Я можу чітко підтвердити, коли вони пригнали Toyota RAV4, коли вони влаштували собі сафарі під Маріуполем і стріляли в лебедів, - його впізнали на фото та відео. Коли вони залишили зелену сумку у квартирі на вул. Десятинній, там був годинник, знятий з мого сина. Це так вчиняють захисники, про яких вони розповідають? Голуб продав 80 дол., які забрав у нашого сина. Це ті гроші, які Тарасу подарували на день народження.

Коли я з Голубом розмовляв: "Я піду на всі твої умови, які ти скажеш", він твердо заявив: "Я твого сина закопав. Його немає серед живих". Після цього я просто мовчав.

Нагадаємо, що Голуб уже отримав 8, 5 років за злочин 17-рінчої давності, а тепер ризикує отримати ще й довічне.

comments powered by HyperComments