У Львові протестують власники алкогольних МАФів

Вівторок, 14 травня 2019, 15:28
Нагадаємо, що раніше міська рада заборонила продавати алкоголь у МАФах.
У Львові протестують власники алкогольних МАФів

На мирній акції зібралось більше 500 підприємців. Люди тримають плакати "Досить лобіювати великий бізнес" та "Вимагаємо справедливості". Протестувальники звинувачують особисто Садового в наданні преференцій великим торговим мережам.Готуються до масових акцій і страйків.

"Львівська міська рада фактично позбавляє з 1 травня 2019 р.підприємців здійснювати таку діяльність, незважаючи на наявність у них Ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями. Підприємці Львова зовсім не проти заборони продажу алкоголю у Львові. Підприємці проти свавілля місцевої влади, що діє в інтересах великиз торгівельних мереж (супермаркетів). Якщо заборона існує, то вона повинна стосуватися усіх без виключення суб'єктів господарювання. А насправді виглядає так, що у Львові боряться не з окремим видом діяльності, а з малим і середнім бізнесом, і з малими архітектурними формами. І це відбувається на тлі постійного піару окремих можновладців про підтримку малого і середнього бізнесу і про створення нових робочих місць. А фактично відбувається блокування ведення господарської діяльності малим і середнім бізнесом. 

Підприємці Львова виступають за рівні права і можливості усіх суб'єктів господарювання, за справедливість і порядок, за чесність і прозорість.Ми проти незаконних ухвал, проти поділу на багатих і бідних, проти монополії великого бізнесу".

Підприємці очікують початку судового засідання, де розглядатимуть законність заборони продажу алкоголю.

comments powered by HyperComments