У Львові недостача поліцейських, ГУ НП шукає нових

Субота, 11 травня 2019, 23:39
Шукають 135 нових співробітників.
У Львові недостача поліцейських, ГУ НП шукає нових

Наразі ще можна подати онлайн-заявку на подачу документів, а до 20 травня їх треба надіслати. Станом на сьогодні до лав патрульних зголосилося вступити близько 20 людей.

Серед головних вимог до кандидатів – українське громадянство, вік понад 18 років, відсутність судимості та знання української мови,- каже рекрутер патрульних Андрій Вітер.

«Якщо узагальнити приблизно статистику тих кандидатів, які подали документи, і тих, які пройшли співбесіду, близько 70% не проходять цей етап. Ставлення людей до відбору несерйозне. Є багато кандидатів, у яких не спостерігаємо бажання у подальшому продовжувати конкурс»,- пояснює  рекрутер Патрульної поліції Андрій Вітер.

Це вже восьмий набір від початку року. У порівняні з попереднім, кількість вакансій зросла на 15. У поліції переконують: це не пов’язано зі звільненням співробітників з лав правоохоронних органів.

«Відділи поліції дуже часто пропонують нашим працівникам іти до них працювати на посади слідчих, оперуповноважених. Також коли, наприклад, відкривається вакансія у якомусь відділі самого управління, відповідно ці відділи набирають працівників атестованих», – пояснює Андрій Вітер.

Наразі зарплата новобранців після вступу до лав патрульних становить від 12 тисяч гривень. На розмір винагороди впливає досвід та посада.

comments powered by HyperComments