Головою податкової служби став львів`янин Сергій Верланов

Середа, 8 травня 2019, 15:07
Рішення є черговою віхою процесу реформування ДФС.
Головою податкової служби став львів`янин Сергій Верланов

Кабінет міністрів України призначив заступника міністра фінансів Сергія Верланова головою Державної податкової служби України (ДПС). Відповідне рішення ухвалено на сьогоднішньому засіданні уряду.

«Сергію Олексійовичу, податкова служба вимагає прозорості, відкритості, як і державна митна служба, щодо якої поки що нам заблокували результат конкурсу в судах, але ми теж переможемо. Завдання перед вами стоїть: організувати відкриту, прозору службу і доброзичливу до бізнесу. Підтримаємо нашого колегу, заступник міністра фінансів. Дякую», - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання.

Сергій Верланов - львів'янин. Здобув вищу освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка: у 2003 році закінчив юридичний факультет за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію магістра права. З 2000 до 2006 працював юрисконсультом низки приватних підприємств Львівської області. У 2008 отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук зі спеціальності «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень». У 2015—2017 — співголова юридичного правового комітету Американської торгової палати в Україні. З 26 липня 2018 — заступник Міністра фінансів України.

comments powered by HyperComments