Битва за зупинки: у Львові добилися дотримання норм при реконструкції площі Двірцевої

Понеділок, 6 травня 2019, 12:45
Заслуга належить депутату ЛМР Ігорю Зінкевичу.
Битва за зупинки: у Львові добилися дотримання норм при реконструкції площі Двірцевої

Депутат від УКРОПу активно займається питанням розвитку транспортної інфраструктури вже не перший рік та був одним з перших, хто помітив тотальний провал команди Садового у епопеї з німецькими трамваями та львівськими зупинками. Нагадаємо, тоді споруджені комунальниками зупинки були побудовані таким чином, що двері нових німецьких трамваїв не могли відкриватися. Тепер ці трамваї можуть їздити лише на обмеженій кількості маршрутів, зокрема №3, 4 та 5.

Така сама доля могла спіткати зупинки на реконструйованій площі Двірцевій, але завдяки старанням Зінкевича, зокрема зверненням навіть до Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлового господарства щодо удосконалення нормативно-правової бази, щодо таких інфраструктурних об’єктів, як зупинки громадського транспорту. Тепер у Міністерстві думають над уніфікацією стандартів, а у Львові перемога вже настала – зупинки на площі Ринок будуть побудовані за адекватною технологією та матимуть висоту 25 см.

«Сподіваюся, що буде робота над помилками і посадкові платформи на трамвайних зупинках, які споруджено із порушеннями українських нормативів, буде реконструйовано і приведено до параметрів сучасних трамваїв, які відповідають українським стандартам», – сказав Ігор Зінкевич.

comments powered by HyperComments