Справа Васьковича: директор-хабарник намагався зняти арешт з речових доказів

Неділя, 5 травня 2019, 12:02
«Стрийський міський комбінат комунальних підприємств» заплатив за автогрейдер ГС 14.02 2008 року випуску понад 2,2 млн грн, хоча він коштував менше 1,15 млн грн. 
Справа Васьковича: директор-хабарник намагався зняти арешт з речових доказів

Директор Стрийського комбінату комунальних підприємств Володимир Васькович, який був затриманий нещодавно за хабарництво у схемі з автогрейдером, на закупівлю якого був організований підставний тендер з «помічниками» Васьковича з Полтавщини. Вони представляли дві пов’язані фірми, одна з яких запропонували ціну в 2 230 000 гривень при «очікуваній» в 2 500 000. Автогрейдер знайшов сам Васькович та передав учаснику тендеру в якості застави. Самого Васьковича затримали на отриманні хабаря в 680 000 гривень.

Пізніше Васькович вийшов під заставу, а його колега, теперішній в.о. директора Стрийського комбінату вирішив подати апеляцію щодо зняття арешту з самого автогрейдеру, який у справі є речовим доказом. Аргументом для зняття арешту мав стати факт нібито передачі переможцю тендеру повідомлення про розірвання угоди. Щоправда, зняти арешт все-таки не вийшло.

comments powered by HyperComments