БереЗЕк!: голова фракції Самопоміч вирішив допомогти Зеленському розпустити Раду?

Субота, 4 травня 2019, 23:31
Заява голови фракції звучить дивно на фоні потуг іншого нардепа цієї фракції, Оксани Сироїд, яка створила законопроект про знищення повноважень президента.
БереЗЕк!: голова фракції Самопоміч вирішив допомогти Зеленському розпустити Раду?

Як стало відомо про результати зустрічі Зеленського з головами фракцій Верховної Ради щодо дати інавгурації, на якій, щоправда, були відсутні лідери більшості, Герасимов та Бурбака(БПП та Народний Фронт відповідно), до остаточного рішення сторони не дійшли. Зеленський пропонує дату 19 травня як основну, а голова ВР Парубій пропонував числа 28 травня та 1 червня. Результатом зустрічі стала домовленість про розгляд дати 19 червня, а у випадку, якщо ця пропозиція не набере голоси, то будуть розглянуті інші дати.

Цікавою виявилася позиція голови фракції Самопоміч Олега Березюка, який повністю підтримав Зеленського у питанні призначення інавгурації на 19 травня. Така дата дає Зеленському можливість розпустити парламент та призначити дострокові вибори.

Цікаво, що Парубій вимагав у Зеленського відповідь, чи необхідна йому інавгурація 19 травня для розпуску Ради, на що Президент відповіді не надав.

comments powered by HyperComments