У львівських коледжах насильно збирають учнів для пропагандистських лекцій проти націоналізму

Четвер, 18 квітня 2019, 00:18
Організовують лекції дирекція за підтримки педагогів профілю Захисту Вітчизни.
У львівських коледжах насильно збирають учнів для пропагандистських лекцій проти націоналізму

У Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу  на днях вчитель Захисту Вітчизни, Григорців Василь Федорович,  Качур Роксолана Анатолівна - заступник директора з навчально-виховної роботи та Терещенко Світлана Анатолівна - заступник директора з навчальної роботи, провели примусову лекцію проти діяльності Національного Корпусу та Національних Дружин.

Зокрема, Григорців під час лекції без достатніх аргументів звинувачує активістів Національного Корпусу у «незаконній діяльності», зокрема носінні незаконної зброї, узурпації повноважень держави, рекеті та рейдерстві, агресивних діях проти звичайних громадян, зв’язках з ті тушками часів Януковича. Григорців під час лекції цитує Маркса російською мовою, користується посиланнями та цитатами Леніна та Сталіна. Цікаво, що під час агітаційної лекції були присутні члени дирекції.

Також Григорців заявляє, що в Україні утискають російськомовних, яких в Україні нібито 43%. Він протестує проти заборони російської музики та заявляє, що українська та російська мова, білоруська та чомусь навіть болгарська виникли зі староруської мови.

Невідомо, чи є цей приклад незаконної агітації неповнолітніх одиничним, як невідомо і щодо офіційної позиції коледжу.

comments powered by HyperComments