У районі вулиці Симоненка неадекватні алкоголіки стравлюють на людей пітбуля(ФОТО)

Понеділок, 8 квітня 2019, 17:16
Поліція нічого не робить, хоча на даний момент написано 2 заяви.
У районі вулиці Симоненка неадекватні алкоголіки стравлюють на людей пітбуля(ФОТО)

"Ми із знайомою очікували приїзду ЛКП "Лев", оскільки перед цим повідомили про гуляючого маламута. Машина ЛКП приїхала і працівники пішли ловити маламута, який на той час бігав із собакою даних осіб (обведені на фото), собака їх теж на фото.

Так от, вже під час цього жінка (і вона, і чоловік були у стані алкогольного сп'яніння) почала конфліктувати. Мовляв, ми заберемо цю собаку собі, чого ви його забираєте іт.д. На що працівник ЛКП коректно пояснив, що в собаки є господар. До неї не доходило, тоді їй сказали, що хоче то хай приїжджає в ЛКП і там буде розмовляти (бо розмовляти з нею було не реально).

Опісля дана особа переключилась на нас: чого це ми ту собаку ловимо, чого на ній наш ошийник, і взагалі яке ми мали право почепити на цю собаку ошийник. Все говорилось з претензією, на підвищених тонах, з матами та провокаціями.

Ми із знайомою почали рухатись в сторону дому, але перед тим я сфотографувала даних осіб, бо під час усієї цієї ситуації нам погрожували. Жінка, побачивши, що я її сфотографувала, почала бігти за нами, матюкаючи. І тут підключається її чоловік і командою "ФАС", "ВЗЯТЬ" натравлює на нас свою собаку, яка без повідка та намордника.

Ми в шоці почали втікати і почали кликати мужчину, якого побачили перед собою, він почав кричати швидко біжіть в поліклініку. Він був свідком, що на нас травили собаку. Так ми втекли в поліклініку на вул. Симоненка, я подзвонила в поліцію.

В поліклініку за нами прибіг цей чоловік разом із своєю собакою. Є свідки, охоронець поліклініки, люди, які в той час там були. Чоловік кричав, матюкався, сказав що нам п....ц, що тепер нам не жити в цьому районі. Він вийшов, прийшла його жінка, і полізла до мене забирати мій телефон, викручуючи мені руки, все що зробив охоронець, відіпхав її від мене.

Приїхала поліція, ми показали їм де знаходяться дані особи. На той час вони повернулись на майданчик, де продовжували гуляти з собакою та своєю грудною дитиною. Поліція сказала нам чекати.

Потім покликали нас, я написала заяву, усе це супроводжувалось матами та криками даної жінки, її чоловік спочатку був присутній, потім із собакою втік. Пояснювань вони ніяких не писали, свідків поліція не опитувала. Сказали що тим буде займатись участковий.

Дані особи проживають на В.Великою 121/1. Як потім розповіли собачники цього району, вже була написана на них заява іншими людьми. Вони періодично натравлюють свою собаку на котів та інших собак. Тепер перейшли на людей", - розповідає потерпіла жінка.

comments powered by HyperComments