Напружені дебати: у Львові двоє п’яниць тричі побилися прямо на дільниці  

Неділя, 31 березня 2019, 19:09
Поліція відкрила кримінальне провадження.
Напружені дебати: у Львові двоє п’яниць тричі побилися прямо на дільниці  

Щоправда, перед тим, як поліцейські встигли виконати свою роботу, агресивних виборців вивели за межі дільниці звичайні громадяни. Подія трапилася вчора ближче до вечора на одній з дільниць у Личаківському районі, територіальний виборчий округ №115. Як двоє неадекватних чоловіків в стані алкогольного сп’яніння взагалі опинилися на дільник ,невідомо.

"На моїх очах два п’яних і не зовсім адекватних чоловіки вирішили побитися просто на дільниці. І тендітна, але мужня дівчинка кинулася їх розтягувати. Цих людей вивели за межі дільниці", - розповів свідок події Андрій Романчак.

Більше того, Андрій сказав, що на цій дільниці відбулося цілих три бійки. Щоправда, у поліції цю інформацію не підтверджують.

"На всіх дільницях були присутні наші представники. Крім того, 785 рятувальників та 245 одиниць техніки перебували на бойовому чергуванні. На щастя, подій, пов’язаних з виборами, не було. Але пожеж, які не мають стосунку до виборів і у Львові і в області було достатньо", - повідомив начальник прес-служби ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

comments powered by HyperComments