Як львів'яни обирають Президента (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Неділя, 31 березня 2019, 22:35
Явка виборців на виборах президента України на Львівщині станом на 20:00 неділі становить 67, 9%. Про це йдеться на сайті ЦВК.
Як львів'яни  обирають Президента (ФОТО)

За неофіційною інформацією, явка виборців у спальних районах значно перевищила відсоток відвідувачів на дільницях у центрі Львова.

Міський голова Львова Андрій Садовий проголосував разом з родиною на виборчій дільниці на вул.Некрасова, 59 у Львові. Зазначив,що віддав голос за майбутнє дітей і закликав усіх йти голосувати.

Під час волевиявлення на Львывщині грубих порушень публічного порядку не виявлено. Станом на 20.00 до поліції надійшло 71 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства, з них частково підтвердились 25.

Зокрема, відомо про один випадок, коли виборець зробив фото вибрчого бюлетеню у кабінці. Начебто хлопець хотів показати довжину бюлетеню, але позначки на фото не було видно.

Також, як повідомили на «Гарячій лінії міста», на виборчій дільниці на вул. Кульчицької, 2 помер чоловік 89 років,

«Чоловік прийшов на дільницю, проголосував, вийшов і за межами дільниці впав і помер. На місці вже є родина, діти, швидка, поліція. Обставини події з’ясовують», — повідомила Ірина Джурик, голова Залізничної районної адміністрації.

 

comments powered by HyperComments