Мешканців Винник не влаштовує транспортне сполучення зі Львовом, тож вони просять допомоги у Синютки

П'ятниця, 29 березня 2019, 13:07
Про це вони заявили у виглядів петиції про створення нового маршруту.
Мешканців Винник не влаштовує транспортне сполучення зі Львовом, тож вони просять допомоги у Синютки

 

 

Мешканці східної частини Винників незадоволені транспортним сполученням з центром Львова. Вони вважають, що маршрутки до Львова мають їздити з їхньої частини Винник (вулиця Забава). Їхні звернення АТП-1 не ігнорує, але нагадує, що мешканці Винник можуть дістатися до Львова великими низькопідлоговими автобусами №29 та 5а, які курсують з центру Винників. Більше того, через Забаву курсує маршрутка № 36 до Привокзальної, а також №36а доц. центру Винників, де й зупиняються автобуси №29 та 5а. Тим не менш, вважаючи, що ЛМР та АТП-1 обділили мешканців району Забава увагою, люди звернулися аж  у ЛОДА, просячи маршрутку з прилеглого села через Винники до Львова.

"Прохання запустити приміський маршрут з трьохзначним номером з нижньої частини Винник до центру Львова. В зв'язку з тим, що вулиці Личаківська, Підвальна , Гонти є протягом дня переповнені, пропонується запустити даний маршрут через Лисиничі, вулиці

Тракт Глинянський, Богданівську, Пластову, Б.Хмельницького. Оскільки м.Винники є в підпорядкуванні Львівської міської ради, маршрут можна запустити, наприклад з с. Волиця, яке відноситься до Пустомитівського району або з іншого, прилеглого до Винник населеного пункту", - пише автор петиції Олена Маніта.

 

comments powered by HyperComments