У Львові для собаки-героя з передової шукають родину

П'ятниця, 29 березня 2019, 21:13
Про це пише воїн та волонтер Маруся Звіробій.
У Львові для собаки-героя з передової шукають родину

«Відриваю вам від свого серця побратима з важкою фронтовою долею! Львів! Він їде до вас! Потрібна родина з будинком, де є подвір’я. Віддамо брата тільки в найкращі руки і будемо приїздити провідувати всім батальйоном.

боєць з позивним Білий, виріс під обстрілами, молодий пес, чергував з нашими бійцями на нулі, пережив жахливі обстріли з усього і тому вже не боїться їх, тільки як чує постріли чи вибухи, то обережно обходить периметр і перевіряє ситуацію. Але попри війну, залишився дуже лагідним до людей. Об’їздив і оббігав усі місцеві мінні поля і залишився живим. Його найближчою родиною досі були тільки Збройні Сили України, морпіхи та десантники. Тому пес дисциплінований і має хорошу фізичну форму. Але оскільки дитинства в нього не було, то ще дуже любить лащитись і обійматись», – написала Маруся Звіробій

І зазначила, що для дому буде надійним охоронцем, а для дітей хорошим другом.

«Мені його на фронті не вистачатиме, але довгого життя йому тут не буде і його вислуга дозволяє закінчити контракт та ще пожити нормально з пільгами і смачними балабасами. Розраховую на вашу допомогу. Знаю, які гори вміє звертати Львів. Давайте знайдемо цьому воїну кращу долю!» – додала Маруся.

comments powered by HyperComments