Тітушки, бабусі та орди поліції: як Порошенко до Львова приїжджав

П'ятниця, 29 березня 2019, 01:01
Через це у місті без відома мерії припинили рух електротранспорту.
Тітушки, бабусі та орди поліції: як Порошенко до Львова приїжджав

З самого ранку з вулиці Трускавецької, де колись був центр дислокації спецпідрозділу «Беркут», стягувалися сили поліції, Нацгвардії та інших спеціальних підрозділів правоохоронців. Проспект Шевченка був перекритий кордоном поліцейських у повному обмундируванні, через що припинився рух 13 тролейбусу. Першим проти таких «заходів безпеки» виступив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак:

«Місто вказівки на перекриття вулиць і зміни в русі транспорту не давало. Також перекриття вулиць ніхто з містом не погоджував. За наявною інформацією, фізично на рух тролейбусів повпливали УДО, у зв’язку із приїздом Президента.

Рух громадського транспорту в центрі міста паралізовано.

Це не правильно, коли без відома мерії відбувається втручання в роботу комунального підприємства «Львівелектротранс». Вимагаємо негайно відновити роботу громадського транспорту", — сказав він.

Далі почалися цікавіші події: хоча на передвиборчий мітинг зібралося 3-4 тисячі львів’ян, в районі центру були помічені автобуси з номерними знаками Житомирської та Вінницької областей. З них на проспект Свободи посунули досить специфічні індивіди, які поводили себе, м’яко кажучи, не зовсім культурно. З’явившись на мітингу, великий відсоток з них почав розпивати алкогольні напої та юрмитися навколо кіосків з фаст-фудом.

Також на передвиборчому заході Президента були помічені групи студентів Академії Сухопутних Військ, які, в більшості, ще навіть не досягли повноліття.

В той же час, з боку пам’ятника Шевченка почали збиратися націоналісти та громадські активісти, які прийшли з традиційною метою – поспілкуватися з Порошенком. Тим не менш, поліція не пропустила їх, а окрім поодиноких словесних перепалок жодних конфліктів не виникло.

Цікаво також те, що позаду 200 націоналістів зібралося кілька сотень звичайних львів’ян, які теж скандували лозунги проти Президента. Мітинг, призначений на 18.00, закінчився о 18.50, після чого уся публіка швидко розійшлася. Очевидці стверджують, що бачили групи спортивних молодиків, які в дуже п’яному стані зібралися біля автобусу на вулиці Винниченка та поїхали у ньому з міста. Номерні знаки автобусу відповідали Житомирській області.

 

comments powered by HyperComments