Очільники АРМи втекли з прес-конференції через питання директора Львівської ТЕЦ

Вівторок, 26 березня 2019, 17:10
Неочікуваним чином скінчилась прес-конференція Агентства з розшуку та менеджменту активів: організатори, як то кажуть, пішли по-англійськи. Чому керівництво АРМи майже втекло від журналістів і за що економічні експерти називають цей нібито антикорупційний орган рейдерським конвеєром? 
Очільники АРМи втекли з прес-конференції через питання директора Львівської ТЕЦ

Одним з учасників скандальної прес-конференції став директор Львівської ТЕЦ Андрій Гнатуш, який приїхав, щоб особисто поставити голові АРМА кілька конкретних запитань.

Директор ТзОВ НВП «Енергія – Новояворівськ» попросив слова і звернувся безпосередньо до очільника АРМи пана Янчука: «Якщо вам передається якесь майно, то воно передається виключно переліком відповідно до рішення суду. У нашому випадку в управління АРМА було передано близько 20% майна. Близько 14 жовтня 2018 року на територію Яворівської ТЕЦ увірвалося близько 120 молодиків, половина з них приватна охоронна компанія, половина – це невідомі особи спортивної тілобудови, які захопили повністю ТЕЦ. І після того, те чого бракувало, приписом, буквально розписом ваших же колег, передавалося «в догонку» компанії-управителю, яка на сьогоднішній час не вклала в дві ТЕЦ ні гривні, не платить за газ, стає рекордсменом боржників Нафогазу на всю неньку-Україну».

Такі дії антикорупційного органу присутні назвали частиною рейдерської схеми. Втім, на незручні запитання в керівника АРМА не знайшлося чітких відповідей, і тому прес-конференцію вирішили… терміново закінчити.

Варто також зауважити, що усі запити, які представники «СтопКору» надіслали відомству протягом останнього місяця, також досі залишилися без уваги.

comments powered by HyperComments