«Влада Порошенка нікого не збирається саджати. Це система, яка складається цілком з мародерів», - Андрій Білецький

Неділя, 24 березня 2019, 13:01
Вчора Національний Корпус в центрі Києва передав свої вимоги в Адміністрацію Президента.
«Влада Порошенка нікого не збирається саджати. Це система, яка складається цілком з мародерів», - Андрій Білецький

У суботу 23 березня в центрі Києва розпочалася третя акція кампанії «Свинарчуків Порошенка – за грати!», під час якої понад 10 000 людей, а окрім націоналістів це були ще й громадські активісти, матері загиблих військових, ветерани та звичайні громадяни. Активістів на Банковій зустріли тисячі екіпірованих поліцейських, які намагалися не допустити їх до Адміністрації Президента.

Проте, разом з Андрієм Білецьким та за його сприяння до АП підійшли ветерани та матері загиблих воїнів, які й передали офіцеру Генштабу Кривоносу свої вимоги. Потім активісти почали складати перед рядами поліції поминальні вінки, символізуючи «смерть» української влади.

«Цей місяць був вирішальним. Стало зрозумілим, що діюча влада не збирається нікого саджати. Навіть не думає. Стало зрозумілим, що це не мародер Свинарчук зі своїм сином, а вся система складається з самих лише мародерів. І їхній план до болю простий – ще 5 років обкрадати країну, ще 5 років мародерствувати на армії. За цей місяць в них був шанс залишитися українською владою – але вони це право втратили», - додав Андрій Білецький.

comments powered by HyperComments