Київ відмовився від львівських "Електронів"

П'ятниця, 22 березня 2019, 17:26
Причина більш ніж сміхотворна – неподана вчасно довідка про несудимість.
Київ відмовився від львівських "Електронів"

 

Таким чином, переможцем торгів стала «улюблена компанія» КМДА POJAZDY SZYNOWE PESA BYDGOSZCZ SPÓŁKA AKCYJNA. І це навіть притому, що різниця в ціні між компаніями більш ніж суттєва – цілих 63 000 000гривень, що рівно більш ніж 1 львівському або польському трамваю.

"КП "Київпастранс" сьогодні оголосив про намір укласти договір з Pojazdy szynowe PESA Bydgoszcz SA, які запропонували поставити 10 вагонів PESA 71-414K за ₴ 568 442 509,94 (приблизно € 1,845 млн за вагон).

За цим тендером дещо раніше багато ЗМІ почали поширювати інформацію про перемогу Електрону в тендері, втім журналісти насправді не розібрались в процедурних питаннях і не змогли відрізнити попередні результати торгів від власне факту перемоги в тендері - заключення договору, яке відбувається в результаті процедур які проходять вже після торгів. В результаті цих процедур, а саме не подання необхідних документів переможцем, він вибув з участі і наразі першість перейшла підприємству, що зайняло друге місце на торгах.

Отже, якщо тепер протягом 10 днів ніхто не оскаржить торги, а PESA подасть відповідні документи, Київпастранс зможе заключити з ними договір і, відповідно, PESA стане переможцем тендеру", - йдеться у дописі AllTransUA  ще від 19 березня.

 

 

comments powered by HyperComments