Львівський ТРЦ «Спартак» звинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху на території

Неділя, 17 березня 2019, 21:10
Один з відвідувачів зауважив, що пішохідний перехід біля ТРЦ небезпечний через близькість з виїздами з парковки ТРЦ.
Львівський ТРЦ «Спартак» звинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху на території

"Ще при підході до будівлі здалека стає зрозуміло, як там розставлені пріоритети. Парковка в два яруси це перше, що побачать відвідувачі, але це таке, особиста придирка.

Найцікавіше починається, коли ми хочемо потрапити на територію ТЦ. Перехід через вул. Мазепи змістили на 10м. і там, де він колись був тепер є заїзд і виїзд до парковки. До того ж, в цьому самому місці і піший вхід. Відчуваєш себе в якомусь хаосі, коли люди на зелене світло переходять дорогу, а автомобілі з двох сторін Мазепи заїжджають на парковку, в той час як інші автомобілі виїжджають з неї. Тільки питання часу коли станеться аварія. Як таке взагалі можна було допустити. Якщо ви вижили перейшовши дорогу, то вам ще треба пробратися до входу, який розміщений не так вже й близько. Дорогою до входу ви не будете в безпеці, бо весь шлях вас будуть супроводжувати автомобілі, які рухатимуться з вами тими самими смугами. Якщо ви , всупереч планам проектанта, все ж дійшли до входу живими, то будете абсолютно шокованими скільки місця між центральним входом і парковкою. Там 3 метри, і це не применшення, це все що виділили проектувальники, щоб групи людей, які входять і виходять могли розминутись. Такого маразму ще варто десь пошукати, що робити тут у екстрених випадках? Як можливо швидко покинути це «чудо» і не бути роздавленим при виході?", - йдеться у дописі на сторінці Bicycle Lifestyle.

Тим не менш, керівництво «Спартаку» оперативно відреагувало на допис користувача, та пояснило, що усі проблеми через недовершеність робіт. Дирекція ТРЦ заявила, що обов’язково візьме до уваги зауваження дописувача.

comments powered by HyperComments