Медиків - протестувальників у ЛМР не впускали до туалетів та лаяли «муніципали»

Середа, 13 березня 2019, 00:44
Інцидент трапився під час цілодобового пікету міськради стоматологами 3-міської комунальної стоматклінки.
Медиків - протестувальників у ЛМР не впускали до туалетів та лаяли «муніципали»

Про інцидент повідомив співробітник 3-ї міської комунальної стоматологічної клініки Юрій Казмірчук о 3.79 7 березня. Це сталося задовго до скандального відео, де співробітниця поліклініки справляє нужду в графин. За словами очевидців, такі дії були спровоковані муніципалами, які хамською поведінкою та відвертими екзекуціями довели людей до такого стану.

«Ниций, підлий і дуже негідний вчинок когось із працівників мерії. Ми ще обов’язково будемо розбиратися, хто дозволив публікувати таке відео. І кому належить маловідомий інтернет-ресурс, з виключно російськомовним контентом. Якщо це справа рук Садового, то ганьба такому мерові.

Муніципали провокували нас весь час. Спочатку, коли стало погано одній із жінок, вимкнули світло у великій залі. Ми самі надавали їй допомогу. Тільки з приїздом поліції світло включили. Потім попередили нас, що в туалет пускати не будуть. Або як впустять, то звідти вже не випустять. Під супроводом поліціянтів ходили до вбиральні. А потім поліція поїхала. До туалету був вихід тільки через малу сесійну залу. Але нам сказали, що там зачинено, ключів ніхто не має. У людей просто не було іншого виходу. Повірте, я особисто знаю жінку, яка на відео, вона надто інтелігентна і вихована. Просто в такі рамки ввели нас муніципали», – обурюється Юрій Казмірчук із 3-ї стоматологічної поліклініки.

Нагадаємо, що стоматологи прийшли пікетувати міську раду через ігнорування владою міста виконання судового зобов’язання виплатити їм річну заборгованість по зарплаті. Через погрози муніципалів не впустити людей до зали, вони залишилися там на ніч, коли і почалися провокації з боку міської варти.

comments powered by HyperComments