Валентин Наливайченко поспілкувався з працівниками львівського базару «Добробут»

Понеділок, 11 березня 2019, 16:57
Кандидат у Президенти України відвідав один з найбільших ринків Львова.
Валентин Наливайченко поспілкувався з працівниками львівського базару «Добробут»

Колишній голова СБУ провів відкриту зустріч з підприємцями базару, проговорив основні та наболілі проблеми розвитку малого бізнесу та розповів про своє ставлення до Львова.

"Людей, які працюють - мають поважати у цій державі. Я як президент, який прийде, повинен дати їм справедливість, безпеку та гарантії, що малий бізнес в Україні шанується, йому надаються пільги, а людям - можливість для самореалізації. Будь ласка, заробляйте, але вкладайте гроші у нас в Україні", - каже Наливайченко.

Найбільше присутніх продавців та підприємців хвилювали питання тарифів на воду, газ, електрику, оподаткування та проблеми захисту їх бізнесу.

"Я вважаю, що в країні потрібно збільшити видобуток власного газу, аби він був дешевшим для людей, знизити ціни на електрику.

Крім того, потрібне зниження відсотків за кредитами. Слід зменшити для роботодавців оподаткування фонду заробітної плати, соціальний внесок, щоб вони могли платити людям більші зарплати. Також підприємцям потрібен захист - реєстрів, захист власності, захист від незаконних дій силовиків і правоохоронців. Вони повинні бути захищені від рейдерства", - вважає Валентин Наливайченко.

Також він підкреслив своє особливо тепле ставлення до Львова.

"Я люблю львів'ян. Я повернув львів'янам Тюрму на Лонцького і вважаю, що ще багато нерухомості ми повернемо місту. Настав час, аби влада людям вже щось повертала. Я справді переконаний, що забагато заборгувала влада українцям і настав час справедливо повертати", - додав Наливайченко.

 

comments powered by HyperComments