Національний Корпус жорстко відповів Порошенку через розкрадання оборонного бюджету: затримано видних активістів партії

Неділя, 10 березня 2019, 23:55
Вчора активісти Національного Корпусу намагалися отримати від президента пояснення щодо скандалу з корупцією в «Укроборонпромі».
Національний Корпус жорстко відповів Порошенку через розкрадання оборонного бюджету: затримано видних активістів партії

Національний Корпус , після викриття фактів про розкрадання у армії, виступив з вимогами жорсткого та справедливого покарання для корупціонерів. Через явний слід Порошенка у історії з корупцією, активісти поїхали до Києва, аби вимагати у нього виконання своїх вимог. Увесь Київ, проет, був перекритий правоохоронцями, які не допускали активістів до Адміністрації Президента. У зв’язку з неадекватною реакцією поліції, розпочалися сутички.

У цей час Порошенко був у Черкасах, де зібрав агітаційний мітинг в свою честь – проте, дізнавшись про це, націоналісти відправилися туди. По дорозі активістів раз за разом зупиняли працівники МВС, проте групі все-таки вдалося дістатися до Черкас. Там їм перекрила дорогу група поліцейських. Цікаво, що на мітингу в цей час Порошенко розповідав про повагу до воїнів та їхній Чин, але спілкуватися з присутніми ветеранами відмовився та втік на кортежі. За свідченнями очевидців, навіть учасники мітингу Порошенка намагалися зупинити кортеж.

Після цих подій було затримано керівника Черкаського осередку НК Дмитра Кухарчука, заблоковано офіційні сторінки Національного Корпусу та національних Дружин у Фейсбук, а також здійснено купу атак ботів на пости активістів в соцмережах. Проте, після подій, лідер Національного Корпусу Андрій Білецький заявив, що на цьому протест не завершено і що в найближчому майбутньому Національний Корпус далі вимагатиме справедливого покарання Свинарчукам за розкрадання в оборонній сфері.

comments powered by HyperComments