В Червонограді відкрили меморіальну душку загиблому в АТО снайперу

Неділя, 10 березня 2019, 23:26
Юрій Луговський був бійцем полку "Азов".
В Червонограді відкрили меморіальну душку загиблому в АТО снайперу

"В Червонограді актив Національного корпусу Львівщини взяв участь у відкритті меморіальної таблиці Герою України, бійцю полку "Азов" Юрію Луговському другу "Барретту". Він загинув від пострілу ворожого снайпера на передовій 9 березня 2018. Учора представники Національного корпусу спільно з бойовими побратимами Баррета та патріотичною громадськістю провів захід вшанування пам'яті Героя.Акція відбулася біля приміщення червоноградської школи № 9, яку закінчив полеглий боєць.

В рамках заходу слово мала матір "Баррета", отець Михайло Нискогуз та бойові побратими Героя. Після цього фронтовики здійснили відкриття меморіальної дошки на честь Юрія Луговського. Захід традиційно завершився виголошенням Молитви Українського Націоналіста.

 

Друг "Баррет" був зразковим українським націоналістом. Активний учасник Революції гідності, у 2014 році пішов на передову добровольцем захищати Батьківщину від московської агресії. Пройшов бої за Іловайськ та Широкине, де відзначився мужністю, відвагою та бійцівськими якостями", - сказано на сторінці НК Львівщини.

comments powered by HyperComments