У Львові батьки загиблого військового не впізнали тіло сина під час похорону

П'ятниця, 8 березня 2019, 18:11
Батьки загиблого Богдана Слободи під час похорону заявили, що у труні не їхній син.
У Львові батьки загиблого військового не впізнали тіло сина під час похорону

Сьогодні, 8 березня, під час відспівування 21-річного воїна ООС, який загинув напередодні від поранень, Богдана Слободи в Гарнізонному храмі Св. Петра у Львові стався казус: коли відкрили труну, у ній виявилося тіло невідомого чоловіка. Принаймні так заявляють батьки покійного. Про це повідомляє сайт ГО “Варта1”.

Священик вирішив продовжити чин похорону, запевнивши, що у будь-якому випадку відспівати покійного – християнський обов’язок. Тим часом, до матері загиблого в церкву викликали швидку медичну допомогу.

Після відспівування тіло невпізнаного чоловіка повезли у морг.

Як згодом вияснилося, це не єдина плутаниця, що сталася сьогодні під час траурного дійства: за словами родичів загиблого, на похоронному хресті померлого вказане прізвище та ім’я Богдана, проте не правильні дані по-батькові.

Проте, вже у морзі батьки підтвердили, що це таки тіло Богдана. Так повідомили його побратими, які були з ними.

Відтак, рідні забирають тіло 21-річного Воїна, що загинув від поранень на Сході України, та везуть його в Новояворівськ.

Тож сьогодні, 8 березня, о 20:00 год. в храмі святих апостолів Петра й Павла у Новояворівську відбудеться парастас за загиблим. А завтра, 9 березня, о 12:00 год. розпочнеться чин похорону. Богдана поховають на кладовищі в селищі Шкло.

 

comments powered by HyperComments