Львів хоче викупити стадіон «Торпедо», але ціна для міста зависока

Четвер, 7 березня 2019, 01:00
Про це заявив начальник департаменту молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін.
Львів хоче викупити стадіон «Торпедо», але ціна для міста зависока

 

Чиновник наголосив, що стадіон «Торпедо» та усю його інфраструктуру має бути збережено для міста, але ціна, яку власник виставив на ділянку та споруди на ній, є зависокою. Нікулін також зазначив, що вбачає вирішення питання у ревізії майна та його експертній оцінці для встановлення адекватної ціни.

«Я також підписав проект ухвали про викуп стадіону, але я хотів би, щоб ця ухвала була декларацією наших дій на те, щоб дійсно викупити цей стадіон. Але все ж таки я вважаю, що 7,5 млн. грн. — це занадто висока ціна для цієї земельної ділянки і тих приміщень, які знаходяться в жалюгідному стані. І тому буду виступати за те, щоб була проведена експертна оцінка цього майна, і сума була знижена. І тоді легше буде говорити і з депутатами, і приймати рішення на користь того, щоб стадіон був дійсно викуплений для суспільних потреб наших містян.

Всі спортивні споруди дійсно мають бути в нас, щоб громада міста Львова могла ними користуватися. В нас занадто мало зараз спортивних споруд, і дійсно при тих потребах і при тому розвитку спорту, який є зараз, на сьогоднішній момент, нам дійсно цього не вистачає. Я впевнений, що ми знайдемо порозуміння, і це питання буде так само вирішено", — зазначив голова департаменту.

Також Антон Нікулін заявив, що вже на наступній сесії ЛМР представить ухвалу про відведення для спортивних потреб ділянки на вулиці Медової Печери, де зараз проходять любительські змагання з мотокросу.

"Хотів би наголосити на тому, що наше управління буде зараз готувати ухвалу вже на наступну сесію про відведення земельної ділянки, щоб вона була також закріплена за „Спортресурсом“. Це ділянка, де наші мотоциклісти проводять мотогонки. Зараз там є проблематика, і я впевнений, що депутати нас також в цьому підтримують, і ніяких забудов там не буде, а дійсно буде хороший кубок Львова з мотокросу. Дякую всім, хто підтримує львівський спорт», — додав він.

comments powered by HyperComments