Національний Корпус Львівщини продовжує підтримувати медиків 3-ї Комунальної стоматологічної поліклініки, яким ЛМР не виплачує зарплату

Середа, 27 лютого 2019, 16:27
ЛМР вже 11 місяців не виплачують медикам зарплату
Національний Корпус Львівщини продовжує підтримувати медиків 3-ї Комунальної стоматологічної поліклініки, яким ЛМР не виплачує зарплату

"Сьогодні актив Національного корпусу Львівщина долучився до акції медичних працівників під Львівською міськрадою.Співробітники комунальної третьої стоматологічної поліклініки вимагають виплати заробітної плати від чиновників. За останні 11 місяців Львівська міська рада заборгувала медикам цієї установи понад півмільйона гривень.

Ми прийшли під громадську приймальню Садового, щоб нагадати міській владі про її прямі обов'язки.На жаль, замість діалогу можновладці вчергове обгородилися так званою "муніципальною вартою".Міський голова та його свита явно не готові до спілкування з громадою.

Ще в липні 2018 року суд зобов'язав можновладців виплатити кошти працівникам поліклініки.Проте можновладці цілеспрямовано ігнорують це рішення. В результаті абсолютно кричущої ситуації десятки лікарів, медсестр та санітарок позбавлені державою засобів для існування.Влада зухвало принижує цих людей, прикриваючись "медичною реформою", Національний корпус послідовно захищатиме права львівських медиків від свавілля чиновників. Ми вже кілька місяців допомагаємо співробітникам третьої стоматологічної поліклініки відстоювати свої інтереси.
Не дозволимо топтатися по українських медиках та знищувати системи охорони здоров'я у Львові!", - коментує для Справжньої Варти подію прес-секретар НК Львівщини Віталій Настасяк.

comments powered by HyperComments